Wave Decoration Cover Image Cover Image

Van hallo tot hired!

Samen doen we het werrken.

Round Decoration

Employer Branding
& Recruitment Marketing

Wij zijn het geheime wapen van je HR-afdeling om talent aan te trekken. Onze content en tools helpen je bedrijf optimaal te positioneren als een aantrekkelijke werkgever. Onze taak stopt niet bij het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar we bouwen ook een strategie voor het inwerken en behouden van je huidige werknemers. Ons ultieme doel is om jouw bedrijfscultuur nog uitnodigender en inclusiever te maken.

De WERRK aanpak.

Laat ons jouw volledige employer branding campagne of recruitment marketing beheren – of kies enkel oplossingen die je interne campagnes versterken.

Trek talent aan als een magneet.

Hoe wij je kunnen helpen nieuw talent aan te trekken.
Wave Decoration Trek talent aan als een magneet.

De – ondertussen welbekende – War for Talent heeft als resultaat dat een simpele advertentie niet meer volstaat om nieuw talent aan te trekken.

Tegenwoordig heb je een arsenaal aan vacaturecontent nodig om op te vallen binnen een zee van bedrijven die in dezelfde vijver aan het vissen zijn. En dat opvallen bij sollicitanten, dat is waar wij in gespecialiseerd zijn.

Kijk hieronder naar onze verschillende werrk formats, die je zou kunnen inzetten voor je vacaturecampagne.

Onze werrk formats om nieuw talent aan te trekken.

Strategie

Een duidelijke aanwervingsstrategie zorgt ervoor dat je vacaturemateriaal consistent is en aanslaat bij je doelgroep. Door je huidige merkimago en werkgeverspersoonlijkheid te definiëren, creëren we een duidelijk stappenplan voor de toekomst.

Jobpagina

Onze vacaturepagina ontvangt jouw geïnteresseerde kandidaten op een uitnodigende, enthousiaste én overzichtelijke manier. Verzamel alle vacatures en cv's op één plek, boek interviews en blijf georganiseerd, waar je ook bent.

Jobadvertentie

Zoals bij elk marketingmateriaal is je advertentie afhankelijk van de woorden die je hanteert. Scherpe headlines, grappige titels en een duidelijke call-to-action maken je advertentie aantrekkelijk voor je potentiële kandidaten.

Vacaturevideo

Video is niet meer weg te denken uit de vacaturecampagne van vandaag en is een onderdeel van je werkgeversimago. Onze werrkploeg verzorgt de productie tot in alle details: van filmen en monteren tot aanleveren in alle formaten.

Vacature Booster

Een vacaturebooster verspreidt je vacature op plaatsen waar ze het meest bekeken wordt: LinkedIn, Facebook, Instagram, Tiktok en andere sociale netwerken. Maar even goed op jobsites zoals Indeed, Monster en Google Jobs.

Vacatureteksten

"Recruitment becomes more like Marketing". En wie aan marketing denkt, denkt aan AIDA: Awareness, Interest, Desire and Action. Gebruik sprekende vacatureteksten die je kandidaat het AIDA pad laat doorlopen en je zal een pak meer sollicaties ontvangen.

Office Tour

Een goede office tour geeft je potentiële kandidaat een kijkje achter de schermen. Waar gaan ze werken? Hoe is de sfeer op kantoor? Wij maken een combinatie van 360° tours, interviews en drone shots om een beeld te geven hoe het voelt om bij jou te werken.

Vacaturepodcast

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap. Maar hoe kan je deze contentformat gebruiken om nieuwe medewerkers aan te trekken? Wij helpen je ermee, door jouw medewerkers aan het woord te laten en jouw vacaturepodcast professioneel te produceren.

Carrièredag

Een carrièredag organiseren is zoals het organiseren van een klein evenement, met als belangrijk verschil: jouw bedrijf en de medewerkers in de picture zetten. En sollicitanten jouw bedrijfscultuur laten ervaren in elk aspect ervan.

Recruitment Games

Laat je kandidaten jouw bedrijf spelenderwijs ontdekken, terwijl je hun intellect en vindingrijkheid test. Deze vacaturestrategie werkt niet alleen voor technische profielen, maar biedt ook een leuk alternatief voor de traditionele vacaturecampagne.

Vacature Radio/TV

Wat is er leuker voor sollicitanten dan een uitzending te beluisteren of bekijken over het reilen en zeilen binnen jouw bedrijf? Gepresenteerd door werknemers - en geproduceerd door ons - maakt dat je vacaturecontent in overvloed hebt.

We hebben nog veel meer werrk formats om nieuw talent aan te trekken.

Even samenzitten?
InwerkenBrandenBinden

Maak van je onboarding een succesverhaal.

Onze aanpak voor het inwerken van nieuwe medewerkers.
Wave Decoration Maak van je onboarding een succesverhaal.

De eerste werkdagen van een werknemer zijn een concentratie van indrukken, dus het is belangrijk om dit proces vlot te laten verlopen ... en er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Een mooie verwelkoming met aandacht voor details maakt een wereld van verschil. Met de juist insteek creër je van je nieuwe medewerker een fan for life.

Kijk hieronder naar onze verschillende onboarding formats, die je zou kunnen inzetten voor je onboardingproces.

Onze werrk formats om nieuwe medewerkers te onboarden.

Boarding Box

Creëer blijvende herinneringen en maak een positieve eerste indruk met een op maat gemaakte welkombox voor werknemers. In samenwerking met jouw team vullen wij de box met verrassingen die de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelen in de berichtgeving en de producten, zodat je verzekerd bent van een geschenk dat blijft geven.

Welkomvideo

Een welkomvideo kan je bedrijf voorstellen aan nieuwe werknemers of bezoekers en belangrijke informatie verstrekken over de missie, cultuur, geschiedenis en meer. Gebruik het als een effectief middel om een positieve eerste indruk te maken en deel vooraf details die van belang zijn voor potentiële werknemers of klanten.

Onboardingpagina

Bereid nieuwe werknemers voor op succes door hen essentiële hulpmiddelen te bieden, zoals handboeken, opleidingsmateriaal en papierwerk. Bied daarnaast ondersteuning bij het plannen van oriëntatie en training en toegang tot bedrijfsmiddelen, zodat ze snel in hun nieuwe functie kunnen overstappen en succesvol kunnen zijn.

Opleidingsvideo

Opleidingsvideo's zijn een doeltreffende manier om te trainen en te leren. Ze bieden visueel en auditief leren, toegankelijkheid en schaalbaarheid. Een boeiende en informatieve video kan het leren efficiënter maken en kan grote groepen tegelijk trainen. Maak je team succesvol met onze hoogwaardige trainingsvideoservice.

We hebben nog veel meer werrk formats om nieuwe medewerkers te onboarden.

Even samenzitten?
AantrekkenBrandenBinden

Creëer een sterk merk voor talenten.

Hoe wij jouw Employer Brand in de schijnwerpers zetten.
Wave Decoration Creëer een sterk merk voor talenten.

De eerste werkdagen van een werknemer zijn een concentratie van indrukken, dus het is belangrijk om dit proces vlot te laten verlopen ... en er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Een mooie verwelkoming met aandacht voor details maakt een wereld van verschil. Met de juist insteek creër je van je nieuwe medewerker een fan for life.

Kijk hieronder naar onze verschillende onboarding formats, die je zou kunnen inzetten voor je onboardingproces.

Onze werrk formats om je werkgeversmerk te ontwikkelen.

Employer Brand Scan

Beoordeel en verbeter je employer brand met onze employer brand scan, ideaal voor bedrijven van elke grootte. Wij analyseren jouw reputatie als werkgever, stellen hiaten vast en doen aanbevelingen om je te onderscheiden van concurrenten en je merk te versterken.

Baan in Beeld

Getuigenissen van werknemers zijn een geweldige manier voor bedrijven om toekomstige werknemers en consumenten te laten zien hoe het is om voor hun organisatie te werken. Ze kunnen ook worden gebruikt bij wervingsinspanningen en kunnen geleidelijk de reputatie van een werkgeversmerk of organisatie verbeteren.

We hebben nog veel meer werrk formats om je werkgeversmerk te ontwikkelen.

Even samenzitten?
AantrekkenInwerkenBinden

Houd toptalent aan boord.

Wat we doen om werknemers te binden aan je bedrijf.
Wave Decoration Houd toptalent aan boord.

De eerste werkdagen van een werknemer zijn een concentratie van indrukken, dus het is belangrijk om dit proces vlot te laten verlopen ... en er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Een mooie verwelkoming met aandacht voor details maakt een wereld van verschil. Met de juist insteek creër je van je nieuwe medewerker een fan for life.

Kijk hieronder naar onze verschillende onboarding formats, die je zou kunnen inzetten voor je onboardingproces.

Onze werrk formats om goede werknemers aan je bedrijf te binden.

Personeelsbehoud

Werknemers aan uw bedrijf binden is geen gemakkelijke taak. Zorgen dat ze zich thuis voelen op hun werkplek vereist kleine maar belangrijke acties van u als werkgever. Wij helpen u een stappenplan van mogelijke acties op te stellen en geven u inspiratie en ideeën om ze uit te voeren.

Work Radio

Een van de meest gevraagde formats voor werknemersbetrokkenheid is Work Radio. Een online streaming radioprogramma door en voor werknemers. Verbind teams, afdelingen of zelfs vestigingen in meerdere landen door een leuke dag vol muziek, interviews en quizzen. Iedereen kan online kijken of luisteren, vanachter zijn bureau of thuis.

CEO Webcast

Laat uw werknemers communiceren met uw topmanagement, door elk kwartaal een webcast te houden via ons eigen interactieve streaming platform. Met livestreaming, Q&A, chat rooms en polls in een volledig brandable omgeving. Wij leveren de apparatuur, het platform en de crew om uw show voor duizenden werknemers te verzorgen.

Exit Plan

Wanneer het tijd is voor een medewerk om andere oorden op te zoeken, zal een vertrekplan dat proces vermakkelijken, zeker als het de werknemers in staat stelt om met waardigheid en klasse te vertrekken. Dat vergroot de kans dat zij met een goed gevoel over het bedrijf vertrekken.

We hebben nog veel meer werrk formats om goede werknemers aan je bedrijf te binden.

Even samenzitten?
AantrekkenInwerkenBranden

Over WERRK

WERRK is onderdeel van de familie.
Gent

Kruisstraat 30
9930 Lievegem
Belgium

Antwerpen

Pyckestraat 37
2018 Antwerpen
Belgium

© 2023 Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden Privacybeleid Deze website gebruikt geen cookies